BEE'S MAGIC
APILIFE
za imunitet

Naš originalni APILIFE pripravak odlična je kombinacija cvjetnog praha i propolisa u bazi čistog livadskog meda. Riječ je o kompleksnom pčelinjem proizvodu koji, uz ugljikohidrate, lipide, proteine, mineralne soli i vitamine, sadrži i vrijedne oligoelemente - čak njih 22 od ukupno 24 koliko ih ima u ljudskoj krvi. Ovaj snažan prirodni booster idealan je za upotrebu ne samo zimi, već i tijekom cijele godine.

Prirodni booster imuniteta za cijelu obitelj

Čisti propolis i cvjetni prah u bazi livadskog meda

Sadrži vrijedne oligoelemente i ostale korisne sastojke

160,00 HRK

Naručite

KOLIČINA

Prirodan i dobar, da sve bruji.

Jedna staklenka sadrži dovoljno pripravka za tretman jedne osobe tijekom mjesec dana, uz preporučeno doziranje. Čuvajte ga dalje od izravne sunčeve svjetlosti i izvora topline, na primjer u kuhinjskom ormaru.

VAŽNO:
Preparat je dodatak prehrani i nije namijenjen za liječenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. U rijetkim slučajevima može doći do alergijske reakcije na sastojke sadržane u pripravku. Ako ste skloni alergijama na hranu, molimo posavjetujte se sa svojim obiteljskim liječnikom prije uzimanja pripravka. U slučaju pojave alergijske reakcije odmah prekinite s uzimanjem pripravka i obratite se liječniku.

Preparat Apilife koristim oko dvije godine i jako sam zadovoljna, jer su mi djeca prilično često bila odsutna iz škole radi prehlada i komplikacija koje uz to idu. Sada su mnogo jača, a i kada se prehlade brže se oporave.

Sanja, Poreč

Nakon što sam dobila teglicu Apilife proizvoda, već nakon par dana primijetila sam da imam više energije i da se puno bolje osjećam, tako da ga nastavljam i dalje redovno koristiti.

Mladenka, Metković

Imam sina od sedam godina, čim bi se prehladio dobio bi temeperaturu, a sada je i krenuo u školu... Već sam kod prve prehlade uočila da je ovaj put prošao mnogo lakše i brže i bez temperature, a koristio je Apilife tek manje od mjesec dana.

Kristina, Poreč