BEE'S MAGIC
MATIČNA MLIJEČ
s angelikom

Jedinstvena kombinacija matične mliječi - kraljice pčelinjih proizvoda i ekstrakta korijena angelike. Matičnu mliječ proizvode mlade pčele i njome hrane maticu kako bi bila dugovječna i plodna; zato su stari Grci vjerovali da je matična mliječ sastojak ambrozije, hrane bogova. Ovaj dodatak prehrani može djelovati na proširivanje krvnih žila i glatke muskulature bronhija za lakše i bolje disanje, pripomoći kod smanjivanja razine kolesterola i triglicerida te poboljšati cirkulaciju i krvni tlak. Svojim vrijednim sastojcima: vitaminima B skupine, proteinima i bioaktivnim spojevima može pozitivno utjecati na cijeli organizam.

Bogata 10-HDA nezasićenom masnom kiselinom

Ojačana blagotvornim ekstraktom angelike

Preparat visoke nutritivne i biološke vrijednosti

85,00 HRK

Naručite

KOLIČINA

Malo čudo iz prirodne apoteke.

Sadržaj pakiranja dovoljan je za tretman od 10 do 15 dana, a naročito preporučamo uzimanje tijekom prelaska godišnjih doba.

VAŽNO:
Preparat je dodatak prehrani i nije namijenjen za liječenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. U rijetkim slučajevima može doći do alergijske reakcije na sastojke sadržane u pripravku. Ako ste skloni alergijama na hranu, molimo posavjetujte se sa svojim obiteljskim liječnikom prije uzimanja pripravka. U slučaju pojave alergijske reakcije odmah prekinite s uzimanjem pripravka i obratite se liječniku.

Početkom kolovoza 2019. srušio sam se zbog dehidracije i naglog pada krvnog tlaka. Poslije ukazane prve pomoći u bolnici, tjedan dana sam koristio kapi matične mliječi s angelikom. (…) Nakon toga nesvjesticu više nisam imao, a kako ništa drugo nisam koristio, zaključio sam da su mi kapi poboljšale cirkulaciju i pomogle da se bolje osjećam.

Ž.S., Beograd

Korištenje mednih proizvoda daje mi osjećaj da za sebe činim nešto dobro i korisno, vjerujem u moć kvalitetnog meda.

Lidija, Poreč