BEE'S MAGIC
PROPOLIS MAST

Učinkovita i svestrana mast originalne recepture bazirana na propolisu, jedinstvenoj tvari koju stvaraju pčele tako da sakupljaju smole s biljaka, kombiniraju ih s voskom i cvjetnim prahom te ih obogaćuju enzimima i elementima u tragovima. Dobiveni propolis, zahvaljući njegovim antibakterijskim, antivirusnim i antigljivičnim svojstvima, koriste kako bi sterilizirale košnicu i zaštitile ju od bolesti i upada neprijatelja.

Moćno antibakterijsko, antivirusno i antigljivično djelovanje

Idealna za sve koji provode puno vremena na otvorenom

Pogodna za njegu svih tipova kože, pa i problematične i sklone iritacijama

140,00 HRK

Naručite

KOLIČINA

Do lijepe kože na krilima prirode.

Propolis mast prava je blagodat i idealan odabir za svakodnevnu njegu svih tipova kože, naročito mladenačke i problematične kože te suhe, ispucale kože ruku i stopala, a zbog povoljnog učinka kod tretiranja manjih rana i opeklina naročito je preporučamo onima koji puno rade rukama i vrijeme provode u prirodi.

VAŽNO:
Iako je naša Propolis mast pogodna za sve vrste kože, preporučamo da provedete test na koži prije upotrebe, baš kao što biste uradili s bilo kojim novim kozmetičkim proizvodom. Ukoliko se pojavi alergijska reakcija, prekinite s upotrebom i isperite područje hladnom vodom.

Već nakon prve primjene vide se rezultati. Koža na rukama mi se potpuno oporavila, a lice mi je glatko i svježe. Izbacila sam iz upotrebe sve skupe preparate koje sam koristila dok nisam počela koristiti Propolis mast. Ne ostavlja nikakve tragove. Preporučam je svima, a osobito onima koji imaju bilo kakvih problema sa kožom.

A.P., Rijeka

Dobila sam na poklon Propolis mast i počela mazati zglobove šaka, vrlo brzo sam primijetila da su mi zglobovi pokretljiviji i manje bolni!

S.D., Derventa

Propolis mast koristila sam i koristim još uvijek kao zaštitu za lice ljeti i zimi. Naročito dobrom se pokazala nakon uklanjanja keratoza, a i primijetila sam da su se povukle fleke s ruku i lica.

J.H., Rovinj